Jag kommer i botten från Åstorp, men de sista åren lirade jag i Munka Ljungby. Skulle tippa på att de flesta håller med kring att jag är en defensiv, snackig jäkel som älskar fysiskt spel. Har tyvärr aldrig varit en finlirare som kommer med fart & fintar iväg motspelare.
Har nog ett relativt skott & passningsspel i övrigt med. 
 
Med din erfarenhet från spel i Division 1 så kommer du att vara en ledarfigur för våra unga tjejer. Hur är du vid sidan av planen?
På plan har jag väldigt mycket pannben & temperament, men utanför är jag över lag ambitiös, social & väldigt mån om min omgivning.
 
Vad tror du om resten av säsongen och möjligheten för laget att ta steget upp i division 2?
Då jag inte varit med särskilt mycket ännu & har 0 koll på motståndet så är det svårt att svara på. Dock ser det ju lovande ut och jag tror där finns mer att hämta hos flera av våra spelare :) 
 
Vad är din personliga målsättning med resten av säsongen?
Överleva? Nä, skämt och sido ser jag fram emot att sakta men säkert återgå till den nivå jag bör vara på. Där om något är mycket att hämta, främst konditionsmässigt. 
 
Till sist, vad önskar du mest av allt just nu?
Låter säkert klyschigt, men är fruktansvärt trött på denna pandemi och våldet i samhället. Folk borde testa vara lite mer medmänniskor över lag