F12 är ett lag som består av flickor födda 2011 och 2012. Tjejerna kommer att spela i Poolspel flickor A och seriespel Flickor D under säsongen 2023/2024.

Tisdagar 18:00-19:30 Påarps sporthall
Torsdagar 17:30-19:00 Gantoftahallen

Gantofta - Häljarp
2024-03-04 17:45

Igår var det match mot Häljarp SK i Gantoftahallen. Vi startar första perioden bra och tar ledningen med 1-0 och i slutet på perioden gör vi 2-0. Andra perioden är vi inte alls på tårna och Häljarp gör två snabba mål och efter ca 12 minuter in så gör de 2-3. Vi kvitterar i tredje blir även tilldelade en straff som vi dessvärre missar.

Vi får inte alls till spelet som vi brukar, väldigt stressigt bitvis.

1-0 Thea Strandberg-Larsson

2-0 Ellie Johansson, ass Lykke Toft

3-3 Elsa Jönsson

Denna gång går matchens prestation till #55 Saga Beckman, hon ger alltid 100 % i varje match. Hon slet och kämpade på bra mot de lite äldre spelarna i Häljarp.

Poolspel Gantofta
2024-03-04 16:27

Då var sista poolspelet på blå nivå spelat hemma i Gantoftahallen. Första matchen mötte vi Lund och andra matchen mot Båstad. Ganska jämna matcher denna gången också!

IBK Osby - Gantofta
2024-02-07 17:05

Sen söndags drabbning borta mot Osby. Vi fortsatte med vår rotation på positionerna även denna match. Tjejerna var taggade och vi startade matchen bra och vi får in 1-0 ganska tidigt i första perioden. Osby kvitterar bara 40 sekunder senare. Vi gör 2-1 i andra och utökar sen till 3-1 som blir slutresultatet. Vi gör en bra match överlag, passningsspelet blir bättre för varje match som går och vi involverar backarna mer i det offensiva spelet.

Målskyttar:

0-1 Elsa Jönsson, ass Ellie Johansson

1-2 Ebba Nennebrandt

1-3 Ellie Johansson, Elsa Jönsson

Matchens prestation står Li Larmark för. Sliter och kämpar i varenda match och ger aldrig upp så även i denna.

Poolspel Båstad
2024-01-28 20:55

Idag var det Poolspel upp i Båstad. I första matchen mötte vi IBK Lund F12/13 och vi avlutade mot Båstad GIF F11/12.

Båda matcher var jämna och spännande. Det var näst sista poolspelet på blå nivå,  det sista arrangerar vi hemma lördagen den 2 mars.

Gantofta - FC Helsingborg
2024-01-28 20:06

Till lördagen match mot FC Helsingborg fortsatte vi att rotera på positionerna.

Kul att se att passningsspelet börjar komma igång. Tjejerna hittade varandra riktigt bra vid ett par tillfälle. De hade även ett par fina uppspel.

Matchen var jämn och det var chanser åt båda hållen. Vi lyckas vinna med 3-2.

Målskyttar:

1-0 Thea Strandberg Larsson

2-1 Elsa Jönsson, ass Filippa Aldén

3-2 Hilda Rödl

Matchens prestation står Thea Strandberg Larsson för. Är van vi sin forwardsposition men som blir satt på en backplats för första gången i spel 5 mot 5 i tävlingssammmanhang.

Går utanför sin "comfort zone" och gör en kanon match som back!