HUVUDSPONSOR
Silversponsor
Övriga Sponsorer
Välkommen!
Välkommen till Gantofta IBK!

Vill du bli medlem i vår förening?

Träningstiderna klara
2016-07-18 14:35
Nu har vi fått våra träningstider från lokalbokningen. Vi har fått några små ändringar men i det stora hela är det samma tider som förra säsongen. Varmt välkomna när vi drar igång säsongen med start 15 augusti.
Poängspelare till Damlaget
2016-07-04 16:08, Damlag
En stark poängspelare skrev idag på för Gantofta IBK. Olivia Olsson är spelaren som nästa säsong ska göra mål och assist i den rosa tröjan med #27. Med Olivia får vi ytterligare ett hot i offensiven som kommer få motståndarnas backar att jobba rejält. Vi är oerhört glada att Olivia valde oss i dragkampen med flera andra klubbar. Innan kvällens träning ställde vi några frågor till Olivia.

Dragan Antic ny huvudtränare
2016-07-03 14:37, Damlag
Här har ni Damlagets nya huvudtränare. Den mycket meriterade Dragan Antic kommer att ha huvudansvaret med Anders Kviding och Fredrik Nilsson som assisterande. Med Dragan får vi in den erfarenhet som behövs som nykomlingar i division 1. Tjejerna kommer genom Dragan att få utvecklas taktiskt och fysiskt för att ta nästa steg i sin utveckling och etablera sig i division 1. Vi tog en pratstund med Dragan efter att hans två års kontrakt signerats.
Defensivt nyförvärv ansluter
2016-07-01 10:31, Damlag
Ett mycket viktigt nyförvärv skrev igår på för Gantofta IBK. Den tuffa Therese Andersson ansluter från Kävlinge IBK. Therese har en fantastisk blick för spelet från hennes backposition där hon styr hela sin femma med en härlig kommunikation. Det är med stor glädje vi kommer att få se henne i tröja #3 i vinter. Vi ställde några frågor till Therese efter att signaturen va på papper.
Meriterat nyförvärv till Damlaget
2016-06-09 23:09, Damlag
Ett riktigt bra nyförvärv har landat i den rosa tröjan. Jenny Friberg med meriter från spel i division 1(nuvarande Allsvenskan) med SödraDal och senast i Kävlinge är spelaren som nästa säsong ses i tröja nummer 24. Jenny är en allround spelare som trivs bäst som center men även klarar av att spela back som forward. Med Jenny får vi en extra spets i laget som kommer att bli oerhört nyttig nästa säsong. Oerhört roligt att Jenny valde Gantofta IBK trots anbud från två andra division 1 föreningar. Vi tog en pratstund med vårt senaste nyförvärv efter att kontraktet signerades i onsdags.
Damlag, 04/07 16:08
Damlag, 03/07 14:37