SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Gantofta IBK
2 - 5
Åstorp/Kvidinge IBS A
Gantofta IBK2 - 5Åstorp/Kvidinge IBS A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 februari, 14:45
Plats:Gantoftahallen
Serie:Damer Div 1 Skåne   Tabell >>
Samling:13:15, Gantoftahallen
Förlust mot Å/K
2024-02-19 17:31

Matchen mellan Gantofta IBK och Åstorp/Kvidinge IBS Ai Gantoftahallen var en händelserik tillställning där Åstorp/Kvidinge IBS A drog det längsta strået och segrade med 5-2 inför en publik på 67 åskådare.

 

Åstorp/Kvidinge IBS A inledde målskyttet genom Linnea Pfeiffer, assisterad av Emilia Losell, och tog ledningen med 1-0. Gantofta svarade dock snabbt när Bella Edvardsson, med assist från Emilia Cleasby, kvitterade till 1-1. Utvisningar i perioden, Filippa Pålsson från Å/K fick en 2-minutersstraff för låsning av klubba, och Bella Edvardsson ådrog sig en utvisning för upprepade förseelser.

 

I den andra perioden fortsatte Åstorp/Kvidinge att utnyttja målchanserna. Felicia Karlsson och Julia Pålsson utökade ledningen till 3-1 och 4-1, båda assisterade av Linda Augustsson. Gantofta kämpade på, Å/K:s Felicia Karlsson fick en utvisning för hårt spel. Perioden avslutades med Åstorp/Kvidinge i klar ledning.

 

I den tredje perioden fortsatte Åstorp/Kvidinge att vara det dominerande laget. Julia Pålsson gjorde sitt andra mål, assisterad av Linda Augustsson, och utökade ledningen till 5-1. Gantofta gav inte upp och reducerade genom Agnes Jönsson Roswall, assisterad av Nellie Borg, till 5-2. 

 

Matchen slutade med en seger för Åstorp/Kvidinge IBS A med 5-2. Det var en intensiv och händelserik match där båda lagen visade kämpaglöd, men Åstorp/Kvidinge drog det längsta strået och tog hem segern.


<< Tillbaka

 
 
HUVUDSPONSORER
Silversponsorer
Bronssponsorer